NASI GŁÓWNI PARTNERZY

Z przyjemnością informujemy o podjęciu współpracy z klubami sportowymi Lotos Trefl Gdańsk, Trefl Sopot oraz Asseco Gdynia. Współpraca polega m.in. na cyklicznym przeprowadzaniu przez nas akcji pozyskiwania funduszy podczas trwania imprez sportowych, takich jak mecze siatkówki czy koszykówki głównie na terenie hal sportowo-widowiskowych takich jak Ergo Arena, Hala Stulecia w Sopocie oraz Arena Gdynia.

Dzięki obecności naszych wolontariuszy oraz fundraiser’ów na imprezach sportowych, rozrywkowych i innych Fundacja Światełko staje się szeroko rozpoznawalna. Jesteśmy ogromnie wdzięczni naszym partnerom oraz  hali sportowo-widowiskowej Ergo Arena znajdującej się w Gdańsku za możliwość skutecznego prowadzenia przez nas działalności dla dobra dzieci i podopiecznych wspieranych przez nas placówek.

Ponadto współpracujemy z:

fundacja jutro logo

Fundacja JUTRO – partner w zakresie realizacji wspólnych działań na rzecz promocji i pomocy w rozwoju kariery osób uzdolnionych artystycznie, muzycznie, twórców, producentów, pisarzy oraz rzeźbiarzy.

fesjpg

Firma FES  –  partner/sponsor w zakresie dostarczania wszelkiej elektroniki począwszy od komputerów po systemy zabezpieczające. Główny konsultant techniczny w naszej Fundacji.

logo kc

KARTCENTER – profesjonalny sopocki tor gokartowy, na którym organizujemy wszelkiego rodzaju zajęcia sportowe i rozrywkowe, głównie dla podopiecznych domów dla dzieci.

Fundacja NOWE ŻYCIE –  partner w zakresie realizowania wspólnych działań na rzecz osób znajdujących się w trudnej sytuacji materialnej. Głównym celem jest przekazywanie potrzebującym darów rzeczowych m. inn. w postaci odzieży.